Reparaties

Stilstand kost geld. Niets is vervelender dan een machine die door eens storing niet in staat is om naar behoren te functioneren. Helemaal wanneer gewassen moeten worden geoogst komen storingen bijzonder slecht uit. Door snel in te grijpen kunnen de gevolgen van een storing zo laag mogelijk worden gehouden.

Wij zijn in staat om zowel in het veld als in onze werkplaats spoedreparaties uit te voeren aan een groot aantal machines, ook indien nodig buiten onze reguliere openingstijden om. Een telefoontje is genoeg. Dankzij een grijpvoorraad van de meest voorkomende onderdelen kan uitval snel worden verholpen.

Onderhoud

Door op gezette tijden onderhoud te plegen aan machines kunnen storingen worden voorkomen en eventuele gebreken gelijktijdig worden opgelost. Zo zijn wij erkend Shell Keuringsstations voor trekkers. In onze werkplaats onderwerpen wij uw trekkers aan de zogenaamde TAS keuring (Trekker Analyse Systeem), waarbij uw trekker volledig wordt doorgelicht. Ook zijn wij SKL keuringsstation voor veldspuiten en motorvatspuiten.

De keuring omvat twee elementen; een inspectie waarbij de trekker wordt gecontroleerd aan de hand van een checklist en een technische keuring, waarbij de vitale technische gegevens worden geinspecteerd. Door deze keuring periodiek uit te voeren kunnen problemen vroegtijdig worden opgelost en verholpen.

Onderdelen en service

 

Dankzij een ruime voorraad onderdelen zijn wij in staat om snel de service te verlenen die u van ons gewend bent. Onderdelen die wij niet direct op voorraad hebben, kunnen wij dankzij goede relaties met onze leveranciers heel spoedig leveren.

Call Now Button