Agrometer

Agrometer, een toonaangevende Deense beregeningshaspel die uitblinkt in prestaties en effici├źntie. Met zijn indrukwekkende voordelen is deze machine een waardevolle toevoeging aan elke agrarische operatie.

De Agrometer onderscheidt zich door zijn vermogen om snel uitgerold te worden met een lichte trekker, met een indrukwekkende snelheid van ongeveer 8 km/u. Zelfs in bochten behoudt deze haspel zijn soepele beweging, waardoor het manoeuvreren in diverse terreinen probleemloos verloopt.

Dankzij het ingenieuze ontwerp wordt er tijdens het gebruik van de Agrometer niet aan de slang getrokken. Hierdoor kan de machine volstaan met een dunnere wanddikte, wat resulteert in minder weerstand en een grotere capaciteit. Dit vertaalt zich naar een effectievere irrigatie, waardoor u het meeste haalt uit elke druppel water.

De Agrometer wordt aangestuurd door een geavanceerde programmacomputer, uitgerust met een GSM-module en zonnepaneel. Deze state-of-the-art technologie zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare bediening, waardoor u de irrigatie volledig kunt afstemmen op uw specifieke behoeften.

De haspels voldoen aan de strenge Nederlandse wet- en regelgeving, waardoor ze officieel zijn toegelaten op de openbare weg. Dit geeft u de flexibiliteit om de Agrometer te gebruiken waar u het nodig heeft, zonder concessies te doen aan wettelijke vereisten.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze Deense machines. Daarom wordt de Agrometer geleverd met een robuuste fabrieksgarantie van 2 jaar. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten, waardoor u met een gerust hart investeert in de toekomst van uw agrarische activiteiten.

Call Now Button