Horstine Farmery

De Horstine rijenstrooier is een eenvoudige, uitstekend funktionerende, scherpgeprijsde machine waarmee alle bekende granulaten kunnen worden gestrooid, gelijktijdig met het zaaien of poten. De rijenstrooier is gemakkelijk op te bouwen en kanworden aangedreven d.m.v. een stapwiel, hydraulisch vanaf de hoofdas/wiel van de zaai/pootmachine.

Zeer regelmatig strooibeeld en exacte dosering door rotorsys-teem. Er is een grote verscheiden-heid aan rotors leverbaar.Verstoppingen komen niet voor. Ook morsen doordat er nog granulaat blijft lopen nadat de aandrijving is gestopt is niet mogelijk. Een stapwiel of hydorilische regeling d.m.v.regelkast in de tractor te monteren voor een exacte afgifte.

Horstine granulaatstrooiers zijn leverbaar in 0.3 tot 6 meter volveld uitvoering. Rijenstrooiers van 1 tot 8 rijen, voor meer rijen kunnen meerdere machines gecombineerd worden. Losse elementen zijn altijd leverbaar zodat uitbreiding ( ook later) gemakkelijk is te realiseren.Verder omvat het leveringsprogramma: kant en klare opbouwsets voor aardappelpootmachines.Bollenplanters en div. zaai-en grondbewerkingsmachines, met een mechanische, elektrische  of hydraulische aandrijving.

Call Now Button